Saavutettavuusseloste

TreOps-palvelua koskeva saavutettavuusseloste. Seloste on laadittu 14.09.2020. Palvelun tuottaja on Tampereen kaupunki. Palvelun teknisestä toteutuksesta vastaa ja sen saavutettavuuden on omatoimisesti arvioinut Haltu Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

TreOps-palvelu täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

TreOps-palvelu on suunniteltu saavutettavaksi, eikä palvelussa ole tiedossa olevia esteitä saavutettavuudelle. Palvelua suositellaan käytettäväksi Chrome, Edge, Firefox tai Safari-selaimen uusimmilla versioilla.

Palvelun sisältö perustuu voimassa olevaan varhaiskasvatussuunnitelmaan ja esi- ja perusopetuksen opetussuunnitelmiin. Palveluntuottaja ei muokkaa kolmannen osapuolen lähteeseen (ePerusteet) perustuvaa sisältöä.

Mahdollisesti toteutumattomat saavutettavuusvaatimukset

Kolmannen osapuolen lähteeseen (ePerusteet) perustuvan, voimassa olevan varhaiskasvatussuunnitelman ja esi- ja perusopetuksen opetussuunnitelman mukainen sisältö voi aiheuttaa sen, että seuraavat saavutettavuusvaatimukset eivät mahdollisesti toteudu:

Mahdollisista puutteista sisällön saavutettavuuden suhteen voi huomauttaa palveluntuottajalle saavutettavuuden palautelomakkeen kautta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit ottaa yhteyttä palveluntuottajaan saavutettavuuden palautelomakkeen kautta.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli palvelun tuottajalle saavutettavuuden palautelomakkeen kautta. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla www.saavutettavuusvaatimukset.fi kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero, vaihde: 0295 016 000